Ο Ρέζεκ μιλάει για τα εντυπωσιακά τέρματά του

Στην ιστοσελίδα balla.com.cy μίλησε ο διεθνής Τσέχος επιθετικός της ομάδας μας Γιαν Ρέζεκ, με σημείο αναφοράς τα δύο εξαιρετικά τέρματα που πέτυχε με Δόξα και Αλκή. «Δεν προσπαθώ να πετυχαίνω εντυπωσιακά γκολ, αλλά μου προέκυψαν λόγω της κατάστασης. Το πρώτο γκολ ήταν ένα φάουλ από τα 30-35 μέτρα, ήμουν και λίγο τυχερός και στο άλλο γκολ στην “λόμπα”, βγήκα απέναντι από τον γκολκίπερ, ήταν εκτός εστίας, το δοκίμασα και μπήκε. Ήταν πολύ ωραίο γκολ», ανέφερε ο άσος την ομάδας μας.

Ο Τσέχος ρωτήθηκε για το γκολ με λόμπα που σημείωσε κόντρα στην Αλκή και για την σύγκρισή του με το τέρμα του Κάρελ Πομπόρσκι στο Euro 96 κόντρα στην Πορτογαλία. «Πολλοί με ρώτησαν και το θυμήθηκαν στην Τσεχία. Με ρωτούσαν αν το θυμήθηκα. Ο Πομπόρσκι ήταν σε διαφορετική κατάσταση, πολύ δύσκολη, γιατί είχε γύρω του παίκτες, δεν είχε πολύ χρόνο και το ματς ήταν πολύ μεγάλο, ήταν ο προημιτελικός του Euro. H δική μου περίπτωση ήταν πολύ πιο εύκολη, ήμουν μόνος μου, είχα χρόνο να σκεφτώ και δεν είχα κανένα δίπλα μου. Οπότε νομίζω ότι ήταν διαφορετική η περίπτωση».

Ο Τσέχος επιθετικός διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας, έχοντας «καπαρώσει» μία θέση στην βασική εντεκάδα της ομάδας, και μακάρι να συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ